фото: Instagram.com, Бил ГейтсСъоснователят на Microsoft Бил Гейтс направи страшна прогноза

...
фото: Instagram.com, Бил ГейтсСъоснователят на Microsoft Бил Гейтс направи страшна прогноза
Коментари Харесай

Следващата пандемия може да е 10 пъти по-лоша от тази, прогнозира Бил Гейтс

фото: Instagram.com, Бил Гейтс

Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс направи страшна прогноза в изявление за Süddeutsche Zeitung: " Човечеството не е готово за идната пандемия, която може да бъде 10 пъти по-лоша от актуалната пандемия на ковид. "

„ Не сме подготвени за идната пандемия - тази пандемия е ужасна, само че бъдеща пандемия може да бъде 10 пъти по-лоша “, предизвести милиардерът, представен от 

В същото време Гейтс акцентира, че човечеството би трябвало да си вземе поука от обстановката с ковид и да се приготви по-добре за сходни провокации в бъдеще. Според него още по време на пандемията на COVID-19 ще има забележителна разлика при по-добра подготовка.

По този метод по-добрите диагностични благоприятни условия биха нараснали степента на откриване на случаи и биха понижили броя на жертвите, сподели Гейтс.

На 22 януари Бил Гейтс разгласи, че е получил първата доза от нов вид коронавирусна ваксина. Той сподели, че след имунизацията се усеща добре.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР